– Jeg vågnede tidligt søndag morgen med fiskefeber, fortæller Peter Daly. – Der var kun én ting at gøre: Jeg måtte afsted til et nyt spot, som kun var prøvet af mig én gang før. Det var stadigt mørkt, da jeg nåede ud til pladsen, og der var god vind på vandet, som var lidt grumset. Men – det skulle prøves, og allerede i andet kast fik jeg et kæmpe hug. Fisken tog med det samme et langt udløb, og det virkede som en rigtig god fisk! Efter 10 minutters kamp kunne jeg kane den op på stranden. Havørreden var 73cm og cirka 4,5 kg. Det var bare en super god dag ved vandet, og jeg tror, at spottet skal prøves igen snart, slutter han.

Har du selv været ude at lufte havørredstangen med succes, så hører vi meget gerne fra dig her på fiskogfri.dk. Send os en mail med din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This