– Min ven Daniel Asserbo og jeg ankom onsdag eftermiddag for at fiske til søndag middag her i Roskilde Fiskeland, fortæller Morten Just Pedersen. Jeg havde planlagt at fiske karper fra onsdag til fredag aften, og så satse på mallerne fra fredag aften til søndag.

– Fredag middag fodrede jeg et nyt spot op til karperne, og smed mine tre takler med boilies ud. Herefter sagde jeg til Daniel, at han skulle holde øje med dem, mens jeg kørte en tur efter friske agnfisk til mit mallesats. Men der gik blot 30 minutter, så blev jeg ringet op. – Der er et helt vildt run, råbte han i telefonen. Så nu stod Daniel med en fisk, som havde sat sig i sivene. Jeg var tilbage efter 5 minutter, og måtte ud vandet kun iført boxershorts, men jeg fik befriet dyret. Efter en god fight fik jeg endelig fisken at se. Det var dog ikke den forventede karpe, men en rigtig fin malle. Vægten var 23,4 kilo, og turen var reddet, allerede inden det rigtige malle-sats overhovedet er begyndt…

– Jeg har desuden også fanget fem karper op til 15,5 kg, så den årlige tur fra Jylland til skønne Roskilde Fiskeland er, igen i år, med et super resultat, slutter han. 

 

Forshaga Akademin

 

Morten Just Pedersen med sin 15 kilo + karpe fra RFL.

Morten Just Pedersen med sin 15 kilo + karpe fra RFL.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This