– Vi er i marts måned, og det betyder jo gedder på fluekæppen for mit vedkommende, fortæller Danni Kikkenborg. – Så det var bare på med synke 3 linen, pumpe flyderingen op og så ellers derud af. Der gik ikke længe, inden jeg havde den første tyksak i nettet. Det var En rigtig fin +5 kilos gedde, som efter et hurtigt billede blev genudsat igen. Jeg fiskede videre, mistede nogle stykker og fangede ydeligere 3 flotte fisk, hvorefter jeg rendte ind i en virkelig god gedde. Denne gedde blev vejet til 7.5 kilo. Det var en meget, meget tyk gedde, men mit kamera “fuckede up”, og jeg opdagede først dette, da jeg var kommet hjem igen. – Jeg havde kun fået billeder af den fine +5 kilos gedde, hvilket var en del træls, men det er altid rart med bare lidt billeder af ens fangster, uanset størrelse. Alt i alt en super fed tur!

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This