– Mit fiskeår startede med at prøve kræfter med nogle af de grove tigerørreder, der lurer under overfladen i Tusaagaard Put and Take. – Som altid lagde jeg ud med at lure af på afstand, hvad de andre fisker med og forbereder mit fiskeri derefter. Denne dag var det Powerbait, der blev fanget med rundt om i søen.

– Jeg havde dog ikke taget noget grej med til det fiskeri, og denne dag ville jeg egentlig allerhelst også fange dem på blink og UL-grej. Grejæsken blev åbnet og rigtig mange farver af blink blev prøvet af, inden det første hug kom. Snart lå en fin regnbueørred på knap to kilo i græsset. Denne ørred huggede på Bulldog Mini i orange/glow, som er virkelig effektiv her i de kolde måneder, da glow-siden af blinket lyser op i dybet. Jeg tænkte ved mig selv, at jeg lige skulle prøve lidt flere farver af men ak, så gik jeg alligevel tilbage til orange/glow, hvorefter jeg fik en regnbueørred, der huggede forsigtigt lige ude foran mig helt nede over bunden. Igen kom den temmelig hurtigt ind, da jeg ikke ville forstyrre pladsen alt for meget.

– Det viste sig, at blinkvalget og farven var den helt rigtige medicin til dagens fiskeri, for kort efter faldt der et super kontant og hårdt hug lige ude foran busken, hvor jeg bare ved, at der næsten altid skal stå en ørred eller to. Da jeg kunne se den store mund angribe blinket, vidste jeg med det samme, at dette var en af søens store tigerørreder, der ikke kunne modstå fristelsen af glow-effekten i blinket. En god tung og super fin fight endte ud med, at jeg blev sejrsherre og kunne lande en stor og flot tigerørred. Nu er året ligesom skudt i gang!

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This