– Efteråret er for alvor over os, og jeg har svært ved at nå alt det spændende fiskeri, som jeg gerne vil, fortæller Irena Mathiasen. – Det er absolut en af mine yndlings årstider, med både fantastisk natur og fantastisk fiskeri. 

– Det er ikke meget fokus jeg lægger i geddefiskeriet sådan helt generelt, men jeg nyder det hver gang jeg kommer afsted. Jeg fangede en fin gedde for et par uger siden under streetfiskeri efter aborre. Jeg tænkte, at det kunne da være det var på tide at give gedderne lidt opmærksomhed, når de nu nærmest selv bad om det. 

– I weekenden blev det til et par hurtige timer ved søen. Aftenens første fisk lå omkring de 80 cm. Ingen kæmpe, men det er altid dejligt at komme i gang. Netop som solen havde kastet sine sidste stråler, fangede jeg to smukke store gedder med kort tids mellemrum. Man siger at alle fisk ligner hinanden i nattens mørke, og disse to gedder gjorde det bestemt heller ikke nemmere at se forskel. Begge fisk lå lige omkring 105 cm, den ene på 8,6 og den anden på 9 kg. Mon ikke jeg snart finder tid til en gedde tur igen.

 

Hvidovre Sport

 

Irena Mathiasen med den ene af gedderne på ni kilo.

Irena Mathiasen med den ene af gedderne på ni kilo.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This