– Der er efterhånden ved og være godt gang i de store sommeraborrer, og det skulle selvfølgelig udnyttes, så derfor havde Jens Nordmark og jeg planlagt en tur til en af mine gode aborresøer, hvor jeg tidligere har fanget nogle rigtige grove aborre. Sådan fortæller Mads Davidsen.

– Denne dag fiskede jeg igen med min Savage Gear SG2 stang på 7,3 fod, 2-10 g – og endegrejet, jeg ville prøve først, var et 5 grams jighoved krogstr. 2 med en Savage Gear Craft Cannibal Shad. Metoden med dette sæt er, at man skal helt ned til bunden, og så laver man et nyk og lader den falde til bunden igen. Og det gentager man eller så indtil man har spundet agnen helt ind. Det er som oftest, mens man venter på, at agnen falder til bunden, at hugget kommer, og så gælder det ellers om og være skarp med et modhug.

– Vi fik flere på over 40 cm på denne metode i dag med den største på hele 48 cm. Hvilken pragtfuld fisk. Ud over aborrer fangede vi også lige knap 30 gedder, hvoraf de fleste var som bifangst. Jens Nordmark havde dog også geddegrej med, så han gik også i perioder målrettet efter gedder, og det gav også pote med en flot stribe gedder. Alt i alt en super god dag med rigtig mange flotte fisk i hånden, og uanset hvad, er det bare altid dejligt og komme ud og nyde naturen. Knæk og bræk der ude.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This