– Efter et par korte aftenture til kølevandskanalen ved Studstrupværket, hvor der var mange fiskere og mange pelamider, som tydevis havde set alle former for agn fra alle tænkelige vinkler, så havde jeg egentlig opgivet “projekt pelamide”. Jeg er ikke god til køfiskeri. Sådan lyder det fra Poul Bjerregaard Broch.

– Søndag morgen gik turen til Djurslands kyster. Jeg ville ud at nyde det fantastiske septembervejr i selskab med en god fiskemakker. Meen “jeg kunne jo også lige slå vejen forbi Studstrupværket”, tænkte jeg. Det viste sig at være en god beslutning, for pelamiderne var morgenfriske og i hugget, da jeg landede på pladsen. Bevæbnet med en switch fluestang og et line-setup, som jeg normalt bruger til laksefiskeri i åen, hoppede jeg i kanalen iført waders. Der skulle ikke mange kast til, ført jeg krogede den første, som jeg dog mistede, da runninglinen gik i kludder – en ret ærgerlig fornemmelse! Jeg mistede endnu tre, inden det lykkedes mig at lande de næste to med hjælp fra min fiskemakker, som nu var ankommet. Det var en super start på en skøn fiskedag og lækkert at få sådan en karl på CV’et. Tænk hvis somrene fremover bød på fiskeri efter rygstribede pelamider langs de danske kyster. Det ville være en sand lykke. Og så er der forresten fart på drengen, når de hugger… Knæk og bræk derude.

 

GHrejXperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This