– Da jeg var ude at fiske havbars i går, havde jeg en total griner oplevelse, beretter Ulrich Frølich. – En kammerat havde tidligere fået stjålet sin havbars af en sæl, og jeg mistede også en havbars til sælen i går, men jeg har desværre ikke for gode billeder:

– Jeg fik et godt hug et stykke ude og kunne nemt fighte den, men pludselig kom der et langt udløb, og 10 sekunder senere kom der sæl op med min havbars i munden. Jeg valgte at bruge samme bremsebelastning, og vi kæmpede i flere minutter. Den tog nogle lange udløb og fik drejet sig rundt om høfden. Faktisk fik jeg fisken løs af sælens kæber i nogle sekunder, og spandt herefter ind i vildskab, mens sælen kom bagefter i en kæmpe bølge, så det var en umulig opgave. Endelig fik sælen bidt kroppen af, så kunne jeg lige nå af få hovedet landet, inden den fik fat igen, Det var total grineren, og ja – min Savage Gear SGS8 klarede sgu den fight meget godt.

– Havde også en anden sjov oplevelse: Det virker som om, at de lidt større havbars går sammen i par. Jeg fik et godt hug langt ude, og den skulle fightes hjem i overfladen, hvor vi så kunne se makkeren svømmede rundt tæt ved den krogede havbars hele vejen ind, og den var lige så vild i vandet hele vejen ind. Det var faktisk muligt at fange den frie havbars med nettet, da vi skulle lande den krogede fisk. Vi tog blot et par hurtige fotos og satte den ud igen, så vi må håbe, at de finder hinanden igen.

 

Hvidovre Sport

 

Ulrich med alt hvad der var tilbage af havbars efter fighten med sælen.

Ulrich med alt hvad der var tilbage af havbars efter fighten med sælen.

 

De sørgelige rester af havbarsen efter nærkontakten med sælen.

De sørgelige rester af havbarsen efter nærkontakten med sælen.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This