Henrik Breinholdt fra Go-Fishing, som også er havørred/lakseguide for Denmark Fishinglodge, har haft to gode ture i rap: – I tirsdags fik jeg en fin laks fra Storåen på 89 cm og 7,9 kg, som blev fanget i lav vandstand og fuld sol fra en skyfri himmel efter en lille pause, hvor vi nærmest var ved at opgive fiskeriet. Så sagde jeg til de gutter, jeg er sammen med at nu ville jeg lige gå ned i svinget og snuppe en laks, og så kunne vi jo lige gå op og få en kold øl bagefter. Ja ja sagde de, gør du bare det. Og mindre end 10 kast skulle der til, hvorefter jeg så kunne kalde på hjælp til netning.

Her i dag var jeg så i Ribe Vesterå, hvor jeg fik en storlaks på 113 cm og 12,9 kg. Den fik jeg efter en lille halv times fiskeri. Laksen gav et voldsomt hug tæt på bunden, og jeg gjorde tilslag og fik sat krogen lige i saksen. Og så skal jeg ellers lige love for at laksen gik helt amok, og den var fri af vandet ikke mindre end fem gange samt tog nogle voldsomme udløb. Efter små 15 minutter kunne min makker fortage en sikker netning, og da den var målt og vejet blev den genudsat.

Begge laks blev taget på en JD Condom spinner.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Henrik Breinholdt med sin fine laks fra Storåen.

                                Henrik Breinholdt med sin fine laks fra Storåen.

 

Det var på denne kondomspinner at Henrik fik sine laks.

Det var på denne kondomspinner, at Henrik fik sine laks.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This