– Det måtte jo komme; den første fisketur i år er blevet afviklet med stor succes, fortæller Erik Rasmussen. – Som så mange gange før, gik turen til Simons Put and Take på min første tur efter stør, og det er der en god grund til. Jeg har igennem årene erfaret, at jeg er ualmindelig heldig i den sø tidligt på sæsonen. Så selvom det er koldt, og det blæser og regner lidt, så kan det altså godt betale sig at finde det varme tøj frem, for hvis du er heldig så er det altså nogle af de helt store stør du kan fange på denne tid af året. Jeg fik fisket i 48 timer, og for at sige det mildt, så fik jeg hvad jeg havde håbet på!

– For at være helt præcis fik jeg en stribe af kæmpestore beluga stør, som var så venlige at underholde mig de to dage jeg var der, og her snakker vi fra 37 kg og op til 50,3 kg med en ganske imponerende snitvægt på 44,48 kg! Den største fiske vejede 50,3 kg. Jeg var så heldig, at der kom et ægtepar forbi, da jeg havde kæmpet med den store stør på 50,3 kg, og de var behjælpelige med at tage et par billeder, og en video med genudsætning af den flotte fisk.

– Jeg fangede også tre hvide stør – alle omkring de 20 kg. Det er godt nok helt vildt, at fighte så mange og store fisk, og jeg var selv meget i tvivl om, hvem der havde fanget hvem nogle gange. Man bliver presset max i ryggen, arme og hænder, så det er en god omgang styrketræning. Og når de så er kommet til land, så skal man jo også lige have fat i dem, og liiige løfte lidt mere, så man kan få et par fine billeder, inden man sætte dem pænt tilbage i søen. Men – efter en hård og sjov tur til søen, er jeg heldigvis kommet hjem igen, så man kan slappe mere normalt af, og pleje sin ømme krop… Og så ellers bare lade op til næste tur.

Se også fisken her:

 

 

 

 

Tohatsu

 

Kinetic Fiskecup 2023.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This