Simons Put and Take ved Gundsømagle byder på et fortræffeligt fiskeri efter flotte stør i sværvægtsklassen – og en af dem, der har været forbi på det seneste er Per Gørtz:

– Weekendens størtur endte med en fantastisk fisk, der godt en halv time før nedpakning af lejren tog min hele skalle på den fjerneste stang, fortæller han. – Efter tilslaget tonsede den brutalt mere end halvdelen af linen på hjulet af. Herefter tog den udløb efter udløb på over 100 meter, og efter flere nervepirrende rul i overfladen viste kæmpen efterhånden svaghedstegn.

– Efter en dramatisk landing, hvor min kammerat Christian heldigvis stod fast, lå krabaten endelig i landingssækken. Det var en pragtfuld og mega bulky beluga stør på 49,6 kg og 191 cm. Det var bare en vild oplevelse, og den var kun lige under et halvt kilo fra de magiske 50 kg. Lidt tidligere havde Christian landet en super beluga stør på 35,6 kg og 185 cm lige midt i morgenmaden. Turen gav i øvrigt også en på 49,3 kg om natten, slutter han. 

Hvis du vil vide mere om forskellige former for størfiskeri, så tjek Fisk & Fris Youtube kanal, hvor der ligger flere gode og spændende film om emnet.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This