– Jeg har de seneste dage jagtet de store sommeraborrer og fået nogle rigtig flotte fisk på henholdsvis 47, 47, 48 og 50 cm – alle taget fra land. Sådan Lyder det fra Mads Davidsen. – Jeg har på disse ture fisket en del med den nye Savage Gear Gobster Shad, og det har været super fiskeri.

– På den seneste tur havde mig og min kammerat Frederik aftalt, at vi skulle en tur ud i båden efter de stribede. Vi var på søen klokken 06.30, men vi kunne ikke rigtigt få fiskene i tale, så det var op af bakke. Efterhånden havde vi fisket en del spots af, da vi endelig ramte en mindre stime aborrer, og til vores held var det alle fisk over kiloet.

– Jeg fik tre aborrer i nettet med et bæst på hele 48 cm og 1,7 kg på toppen, så sikke da en drømmeaborre – og så i den kondition her først på sommeren. Ikke så længe efter fangede Frederik en super flot aborre på 43 cm og nøjagtigt 1 kg, der var ny PR-aborre til ham. Så selv om vi kun fik fire aborrer i nettet, så gør det bestemt ikke noget, når det var så flotte fisk.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This