– Det blev onsdag morgen, og en tredages tur stod for døren, fortæller Thomas Svendsen. – Jeg kørte tidligt mod søen, hvor slaget skulle stå. Da jeg kørte, gjorde jeg mig mange tanker om, hvordan jeg skulle gribe det an, og da jeg kom til søen, gjorde jeg hurtigt mine ting klar.

– Jeg havde besluttet mig for et par spots, som jeg ville satse på: Et på dybere vand og et på det lave vand. Herefter fik jeg lavet et par fodringer med boilies fordelt på et større område, som bestod af Hot Amanda fra CFC-Bait, hvor jeg fiskede mit rig som snowman med samme boilies.

– Den første nat havde jeg et run, men da jeg var for langsom om at komme ud af posen, havde den sat sig i nogen siv – og væk var den. Det blev morgen, og timerne gik med hygge samt tanker om, hvordan næste nat skulle fiskes.

– Da mørket kom igen, var der pludselig bud efter en af agnene. Denne gang var det dog stangen på det dybere vand, men lige som kampen var i gang, røg krogholdet – satans. Det blev tid til at komme i posen, og bedst som jeg lå og drømte om store fisk, blev jeg vækket af en skrigene lyd fra bidemelderen. Jeg måtte lige tage et par dybe indåndinger efter at have mistet to karper før denne, og jeg kunne mærke, at det var en af de lidt større fisk, som jeg havde kontakt med.

– Efter en god lang kamp kom den ind over netkanten, og jeg kunne nu udstøde “løvebrølet” efter at have kigget i netposen og set, at det var en af søen smukke skælkarper, som ikke kunne modstå min Hot Amanda snowman. Tiden kom til at pakke, men som altid kunne jeg køre hjem med et stort smil på læben og en gang frisk energi efter et par dage ved søen…

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This