– Her for nylig har jeg været på et par korte aftenture efter arbejdstid, fortæller David fra Mertz Jagt og Fritid. – Jeg havde aftenen inden, jeg fik den fisk, som du ser på billedet, haft noget godt fiskeri, hvor jeg fik en 50cm+ havørred og et par mindre. Dagen efter besluttede jeg mig derfor for igen at køre ud i samme område klokken 17.00, da jeg fik fri. Jeg nåede kun lige at starte fiskeriet ,da denne grove, tykke 60cm+ havørred huggede min gennemløber. Fisken kæmpede helt fantastisk og var i god kondition. Efter et par hurtige billeder røg den retur igen. Senere på aftenen fik vi to fisk mere på henholdsvis 45 og 51 centimeter, slutter han.

Har du selv oplevet noget spændende ud ved fiskevandet, så husk at skriv til, og vedhæft et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This