– Hej skælbrødre derude, lyder det fra Andrea Filyo. – Jeg har et sommerhus på Danmarks dejligste perle synes jeg – nemlig øen Als i Sønderjylland. Huset skal hvert år pudses og poleres, så det er klart til udlejning. Sommerhuset – ”Fioborg” – ligger 130 meter fra den alsiske østkyst mellem Fynshav og Mommark, så selvfølgelig kombineres klargøring med fiskeri.

– Jeg ankom fredag aften ca. kl.18.00, og for at være ærlig, så har jeg ikke arbejdet endnu = nul klargøring, fortsætter han. – Jeg har nemlig FISKEFEBER og ikke Corona. Af samme årsag har jeg fisket non-stop, og sikke et fiskeri! Als er bare toppen af poppen. Jeg er oppe på 12 stk. sølvtøj i hånden, og kun fire var under målet. Alle havørrederne har været spejlblanke, og de har haft et gennemsnit på cirka 48 cm. Jeg har mistet to på over de magiske 60 cm, men det er der jo alligevel ikke nogen, der tror på… Fisken her er 64 cm og vejer 3,1 kg, så konditionsfaktoren er da OK. Min gode fiske-buddy Michael Pauli scorede en 58 centimeters på 2,8 kilo lige derefter… Begge fisk blev fanget direkte ved sommerhuset, så der var ikke langt op til de kolde ”klargørings-øller”! Knæk & bræk til alle jer derude. Hold afstand og hold ud, slutter Andreas.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This