Martin Olsen fra Team CFC Bait har på det seneste givet den gas efter den smukke suder. – Jeg har for nyligt været på en hurtig morgen tur, hvor der blev fisket fra 06.00 til 11.30. Jeg fodrede med en blanding af Spicy Squid og Sweet Ariena Stick Mix fra CFC-Bait – mikset op med en smule rasp og Pure Hemp Oil plus vand for resten – en blanding der også er super til brug på Method Feederen.

– En mindre hansuder startede et hektisk morgen fiskeri allerede efter første stang var lagt ud på distancen. Dagen endte på 17 fisk med en smuk han fisk på 2,6 kg. Jeg har nok haft syv ture siden og fisket 5 forskellige vande. Her har jeg fået sudere i dem alle, nogle nemmere end andre, men de helt store er åbenbart blevet et større problem for mig end jeg havde håbet. Jeg vil mene at jeg nok er på 80 fisk på land i dette forår, spredt ud på flåd og method feeder med agn lige fra alm majs, popup plast majs boostet i CFC, maddiker, og popup boilies.

– I løbet af de sidste ture har jeg fundet ud af en vigtig detalje om suderne i et par af søerne! Når flådfiskeriet dør ud efter morgen fiskeriet og mange tror det er blevet for lyst, har jeg prøvet at skifte over til method feeder på fodringen og bum, så kører fiskeriet videre til langt over middag, slutter Martin.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This