– Rovfiskesæsonen er netop slut for mit vedkommende, lyder det fra specimenfiskeren Martin Olsen. – Det var egentlig sudervandene, som der skulle satses på de næste måneder, men jeg havde pludselig fået lov at fiske et vand, hvor der skulle gå nogle ret store og specielle karper, så jeg greb chancen. 

– Mine helt nye JRC Cocoon 2G stænger blev gjort klar til et to-dages sats. 5 kilo spicy squid boilies fra CFC bait blev vasket ud et døgns tid og mixet op og 1 kg Spicy Squid Stick Mix blev tilsat efterfølgende. Allerede den første nat fløj linen af hjulet og kunne efter en herlig fight lande en stor tromle tyk spejler: Årets første karpe var fanget! 

– Natten efter havde jeg min søn med i håbet om han kunne få sin første karpe. Igen omkring klokken 01 kom der et på forsigtige bib på samme stang, og efter en kort fight kunne jeg nette en super lækker suder på 3,4 kilo.

 

Boatshow 2023

 

Martin Olsen og hans søn med den flotte suder

Martin Olsen og hans søn med den flotte suder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This