Temperaturene falder stødt, og der er lige nu virkelig godt gang i ørredfiskeriet rundt omkring i landets mange put and take søer. En af dem, der har gjort det godt på det sidste, er Casper Bjerregaard Larsen:

– Jeg var taget til Solbjerggaard Ørredfiskeri, som er Danmarks største put and take, fortæller han. – Det er en kæmpesø, der er over 600 meter lang, 150 meter bred og har dybder ned til 16 meter samt spritklart vand. Her lykkedes det mig at fange dette monster af en ørred på den lille Fidus fisket på prototypen af den klejne 7,5 fod Skull Gear BoneBreaker UL stang. Fisken huggede på et blindkast, da jeg smed den sort/orange Fidus ind mod land i retning mod nogle grene. Pludselig blev Fidusen helt let – og kort efter ruskede det for alvor i stangen!

– Fisken gav en monster fight, og den fik UL stangen til at stå som en ostehøvl med flere ekstremt hidsige udløb ned i dybet. Heldigvis endte det godt med en sikker landing af kammeraten, og så udbrød jublen. Det var en perfekt 10 kilos fisk, der virkelig havde leveret den vildeste og længste fight, jeg længe har oplevet. Kunne man ønske sig mere?

Har du selv fanget en stor fisk i din lokale put and take, så hører vi meget gerne fra dig. Send din beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This