– Et tip fra en bekendt sendte mig til Mariager Fjord i jagten på den svære sommerhavørred, beretter Michael Kristensen. – Hugget faldt hårdt og kontant på min wobler. Fisken var utrolig stærk, sprang flere gange fri af vandet og slog saltomortaler. Den tog udløb lige akkurat, når det passede den. Jeg kunne bare holde på og kæmpe imod.

– Efter en god fight lykkedes det at få fisken kørt træt, og min kammerat Thorbjørn kunne hjælpe med håndlandingen. Det var min første rigtig store havørred, hvilket for mig er et trofæ og en belønning for mange timer på kysten. Derfor besluttede jeg mig for at fisken skulle med hjem. Det viste sig ved slagtningen, at det var en hunfisk med rogn. Fisken målte 73 cm og blev målt på personvægt til 3,8 kg. En uforglemmelig oplevelse.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This