Geddesæsonen sluttede forleden, så hvad kan være mere oplagt end at gøre status over den forgangne sæson ved vandene. En af dem, der har taget et tilbageblik på de gode oplevelser med gedderne, er Joachim Szmydynski:

– De sidste par sæsoner, har jeg været dybt opslugt af karpefiskeri, og kun fisket gedder meget sporadisk, men i november sidste år besluttede jeg mig for at genoptage geddefiskeriet samt være mere seriøs omkring det. Og – jeg blev i den grad, bidt af det igen. I starten af januar lavede jeg et PR mål for dette års fiskeri, som jeg altid gør, men dog ingen for karper denne gang. Allerede få dage efter, kunne jeg sætte første flueben. Derefter har jeg været ekstra heldig i form af tre meter/10+ fisk og en masse andre meget fine fisk. Alle taget på kastefiskeri. Jeg glæder mig ualmindeligt meget til maj, men i mellemtiden, vil jeg støve min bedchair og bivy af, for at jagte karper og maller i bl.a. den spanske flot Ebro. En kæmpe tak skal gå til Kevin Drenck, Claus Humle og Jonathan Szmydynski, som har hjulpet mig undervejs gennem geddesæsonen 22/23.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This