– I vinters flyttede jeg og bor nu ned til Ribe Østerå, fortæller Niels Lodberg Michaelsen. – Derfor satte jeg mig det mål at fange både en havørred og en laks der i år. Jeg har aldrig tidligere fanget hverken laks eller havørred i Ribe Østerå, men jeg er en flittig fisker i andre dele af åen, hvor fangsterne gennem årene har været ganske gode.

– I forsommeren lykkedes det at overliste en flot blank laks på omtrent 80 centimeter, og nu i går huggede havørreden så endeligt på orm. Og det var en rigtig flot dame på 73 centimeter og 5 kilo. Det er altid dejligt, når nye fiskemæssige målsætninger lykkedes, så nu må jeg jo til at finde nogle nye fiskemål til 2021 sæsonen, slutter han.

Hvad er dine fiskemål? – og har du indfriet dem her på det sidste? Send os en lille historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This