Esrum Open er en fiskekonkurrence, hvor det drejer sig om at fange søens primære rovfisk gedde og aborre. Alle der fisker gedder og aborrer på Esrum Sø udfordres hermed til en venskabelig dyst om titlen som ”Esrum-Open-mester” – individuelt og/eller som forening. Æren tilfalder lystfiskeren og hans/hendes forening, der opnår flest point i konkurrencen.

Det er nu syvende år, vi har fornøjelsen at at arrangere fiskekonkurrencen, som gennem årene har modtaget mange flotte fangstrapporter fra deltagerne. Konkurrencen følger kalenderåret, og afsluttes i starten af det efterfølgende år med en sammenkomst, hvor alle deltagerne er inviterede og de vindende fiskere modtager deres velfortjente præmier fra vores velvillige sponsorer. Udover præmier til de vindende fiskere er der også en vandrepokal, med den vindende forenings navn og vinder år indgraveret.

Reglerne for deltagelse i Esrum Open Fiskekonkurrence er specificeret på vores hjemmeside https://esrumopen.dk/, hvor indrapporteringen også foregår. Fangsterne tildeles point, hvor en gedde får 1 point pr. gram og en aborre 6 point pr. gram. Stillingen i konkurrencen opdateres og vises løbende på hjemmesiden med billeder af fangsterne suppleret med en valgfri historie fra de enkelte fiskere af fangstforløbet. Desuden bringes på hjemmesiden en oversigt over ”Alle tiders vindere” gennem årene.

Knæk og bræk, Catch and release
Hjemmeside: https://esrumopen.dk/
E-mail: info@esrumopen.dk
Esrum Open Fiskekonkurrence arrangeres af
Teunis Jansen (LF, Lystfiskeriforeningen)
Klaus Vestergaard (Formand, NÅL, Nive Å’s Lystfiskerforening)
Thorkil Foldager (HLF, Hillerød Lystfiskerforening) + (SU)

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This