site_logoI 2013 afholdte Danmarks mest populære rovfiskeforum Esoxhunt sin første fiskekonkurrence. Mange flotte gedder blev tilmeldt og vinderfisken målte hele 127 centimeter. I år gentages successen i form af Pike Cup 2014.

Konkurrencen har fået opbakning af en række af landets førerende grejbutikker og producenter. Denne opbakning har gjort det muligt, at frembringe et præmiebord på en samlet værdi af over 10.000 kr. som Danmarks bedste predatorfiskere inviteres til at dyste om.

Pike Cup er en årlig begivenhed som løber fra 1. maj til den 31 marts. Et andet formål med Pike Cup er også at promovere bæredygtigt sportsfiskeri, som er i stor fremgang. Dette er sidst set i forbindelse med Fishing Zealands forslag om vinduesmål og baglimits. Derfor er Pike Cup en 100% catch & release konkurrence, som opfordrer til at værne om vores rovfisk og herved økosystemet.

Konkurrences afsluttes med en præmieoverrækkelse hvor vinderne nu får mulighed for selv at vælge imellem de flotte præmier. 1. plads vælger præmie først, herefter vælger 2. plads en præmie, osv.

Se alle præmierne samt hvordan du tilmelder din fangst til Pike Cup 2014 her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This