– Hvis du vil prøve kræfter med en spændende og hårdtfightende fisk, som er en af USAs mest populære sportsfisk, så kan bass fiskeriet i Aalsbogaard Lystfiskersøer klart anbefales, siger Casper Herlufsen. – Selv ville jeg gerne prøve det, og havde hørt de nye sunshine bass gav en god fight.

– Og som sagt – så gjort. Jeg snakkede med nogen, der havde fanget godt af dem ved søen, og gik så ind i butikken nytgrej.dk og købte en stak Illex May Fly gummidyr i gul. Da solen begyndte at gå ned, skulle de prøves, hvilket gav fire hårdfightende sunshine bass, inden det blev helt mørkt, slutter han.

– Flere og flere put and take søer får udsat sunshine bass, hvilket giver put and take ejerne flere strenge at spille på i forhold til levering af fisk i relation til nuværende og måske fremtidige virus angreb. Så hvis du vil støtte put and take vandene – både dem, der har arten – og dem der sikkert snart får den, så gør dig selv den tjeneste at prøve dette super sjove fiskeri. Meget tyder på, at det er kommet for at blive – og helt ærligt. Det er da også lidt forfriskende med andet en diverse ørred i put and take vandene.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This