– På en kold efterårsmorgen, hvor græsset var hvidt af rim, kørte min kammerat Claus og jeg på tur til Aalsbogaard Lystfiskesøer ved Fjeldsted på Fyn. Sådan lyder der fra Steen Pedersen. – Vi købte kort til fire timer og ville bare hyggefiske lidt ørreder og ellers drikke kaffe samt spise sandwich.

– Efter en time med powerbait på bunden uden nogen hug, hvor vi havde set rigtig mange fisk i overfladen, gik vi over til orm, mens vi snakkede og hyggede. Men fisk blev det ikke til. Efter en dejlig sandwich gik jeg over til små blink, men der skete dog stadig ikke meget. Vi talte en del om, at vi måtte anstrenge os noget mere, da de var svære i dag.

– Jeg skiftede derfor til min pink Blue Fox størrelse 2 spinner, og nu ændrede billedet sig: Kort efter fik jeg et par små hug, og der var en enkelt, som fulgte med ind. Pludselig fik jeg hug helt ude i kastet. Den kæmpede fint, lavede et par pæne udløb og gik dybt nogle enkelte gange.

– Da den så kom ind, blev jeg ret overrasket, da jeg så en fisk, som jeg ikke kendte. Kim fra Aalsbogaard Lystfiskesøer kom forbi idet samme og kunne så fortælle mig, at det var en sunshine bass – eller solskinsbars. Fedt tænkte jeg; en ny fisk på CV´et. Alt i alt var det en dejlig dag med en ny fisk på listen – samt mange gode snakke og dejligt selskab. Det er ikke sidste gang, at jeg skal til Aalsbogaard og fiske, slutter Steen Pedersen.

Har du selv været på fisketur, så tøv ikke med at sende din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This