Odense Å Sammenslutningen byder velkommen til Odense Å og Fjord premieren lørdag den 7. marts 2020. Hermed åbnes fiskeriet op for lystfiskeriet efter ørreder op igen. Fiskeriet er dog pt tilladt for medlemmerne af foreningerne i sammenslutningen og for dagkortfiskere året rundt på visse strækninger efter ikke fredede fisk, men for mange sportsfiskere begynder sæsonen først, når ørredfiskeriet igen gives frit.

Fiskeri på selve premieredagen i åen er kun tilladt, hvis man har købt premierekortet, som snart kan købes i Odense i følgende butikker: Fiskeri og Natur, Go Fishing, Odense Jagt og Fritid og i Svendborg i Michaels Jagt og Fiskeri. Med premierekortet følger der et unikt gennemløbsblink, som er fremstillet til premieren samt en voucher til en gratis pølse med brød, dyppelse og en vand eller øl til.

Odense Å og Fjord Premieren har løbet af stablen i 39 år nu. I år flytter indvejning og præmieoverrækkelse endnu en gang plads til Skibhusskolens arealer, som ligger et par kastelængder fra manges favoritsted – Det Varme Vand ved Fynsværket.

Sportsfiskere, lokale som udenbys, nyder dagen ved åen. Flotte havørreder bliver fanget samt beundret, og utallige fiskehistorier bliver fortalt.

Odense Å og Fjord premieren starter på indvejningspladsen den 7. Marts og skydes i gang traditionen tro præcis kl. 7.00 med en raket, hvorefter fiskeriet kan begynde. Konkurrencen sluttes af kl. 13.00 med endnu en raket.

Efterfølgende uddeles der præmier for de fire største ørreder, den først indvejede ørred, en præmie for dagens flotteste ørred, samt juniorpræmier og lodtrækningspræmier.

Vel mødt til premieren!

 

valizo

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This