Martin med sin personlige rekord og debutsandart på 4,5 kilo.

Anders med "instruktionsgedden" på 7,5 kilo. Han ville blot vise kollegaen Martin, hvordan han skulle fiske med gummi-shads.ANDERS SEIDLING var sammen med kollegaen, Martin Hansen, var taget en tur på den lokale sø den 23. marts. Det endte med at begge gutter fik flotte fisk henholdsvis en gedde på 7,5 kilo til Anders og en sandart på hele 4,5 kilo til Martin.

De startede med at trolle et par timer, hvilket gav fire mindre gedder, hvorefter de smed anker og gik over til kastefiskeret med gummidyr, i form af Savage Gear Cannibal shads.

– Og da Martin aldrig havde prøvet at fiske med jigs før, skulle jeg lige instruere ham i det. Så jeg kaster ud og min jig når ikke at ramme bunden, før jeg mister kontakten til den. Så jeg skynder mig at stramme linen op og give et kontant modhug. Efter en fin fight kommer der en flot gedde ind til båden. Den vejede 7,5 kilo og havde bare inhaleret min shad, fortæller Anders og fortsætter.

– Så med et glimt i øjet siger jeg til Martin, at det bare er sådan, at han skal gøre. Det varer da heller ikke mange minutter, før Martin har fundet teknikken og har kroget en pæn gedde, som desværre falder af inde ved båden. Et par timer senere har Martin igen fat i noget, som ser godt ud, og efter et par minutter kommer der en stor sandart til syne, som jeg skynder mig at nette. Fisken, som udløste store jubel i båden, vejede 4,5 kilo og var Martins første af den art, slutter Anders.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This