En flot færøske rødspætte på 2,4 kilo. SÅ ER DER MAIL FRA FÆRØERNE. – Hej Gordon og resten af Fisk & Fri. – Jeg så jeres flotte fransk rødspætte på nyhedsportalen, så jeg tænkte at sende dig et billede af en flot færøsk rødspætte, skriver en af Fisk & Fri’s gode venner, skipper Magni Blåstein fra Færøerne.

– Jeg har haft et hold irske specimenfiskere her en lille uges tid. – Det blev til 17 forskellige arter til dem, blandt andet denne rødspætte på 2.4 kilo. Vi fangede fire stykker den dag, og 2.4 kilo var den største. Rødspætterne fik sin frihed igen, og svømmer ude på revet. Den på billedet er 25-30 år gammel. Dvs. ca. årgang 1980, så man skal vente længe for at se en så stor fisk, slutter Magni sin beretning.

Dejligt at modtage rapporter fra hele verden. Bliv endelig ved med at sende dem. Fik du ikke set den franske rødspætte kan du se den her.

Hvis du vil læse mere om Magni og hans fiskeri så gå på www.fishingwithblastein.com og på www.fishing.fo kan du læse om fiskeri på Fæøerne generelt.

    Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This