Tue Gindesgaard har været et smut ved åen, og det gik aldeles udmærket: – Simon og jeg ankom i Zone 2 i går ved 10 tiden, fortæller han. – Vi havde fisket et par timer, da spinnerbladet på min Downstream 22 gram i orange stoppede lige nedstrøms fra cykelbroen. Jeg kunne mærke med det samme, at det var en god fisk.

Fighten varede 5-10 minutter, og jeg kan ikke huske detaljerne, da jeg nok fik en smule feber. Simon nettede fisken efter alle kunstens regler. Kort efter blev vi klar over realiteten: Vi var foran vores konkurrenter Team lystfisk.dk med 2-0, da Simon fik en i marts, slutter han. Fisken var 8,640 kilo og 94 centimeter lang.

Har du selv været ude at fiske ved åen, og har fanget en god fisk, så send meget gerne en fangstrapport til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Owner

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This