Lars Graversen var selvsagt tilfreds med sin flotte overspringer på 3 kilo fra Karrebæksminde. Så skulle du få lyst til lidt frisk luft oven på nytårsnat, var det måske en idé med en lille havørredtur.JULEFERIEN er havørredtid for mange. Den 28 dec. var Lars Graversen da også taget til Karrebæksminde for at jagte de blanke overspringere. Først fiskede han med flådfiskede skalrejer, og det gav et enkelt hug på en times fiskeri. Så prøvede han en anden fiskeplads et stykke nede ad kysten. – Jeg satte en rød/hvid Storm wobler på, og efter ca. et kvarters fiskeri uden hug tog en ørred wobleren hårdt helt ude i kastet, fortæller Lars. Fighten varede ca. 10 min. En forbipasserende fyr nettede den for mig, og jeg var en glad mand, da jeg kunne konstatere, at det var en fin blank fisk på ca. 3 kilo, slutter Lars.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This