Michael Hansen med en flot, fluefanget havørred på 2,4 kilo fra gavmilde Karup Å.19.08.10 – MICHAEL HANSEN kan berette, at der stadig er mere at komme efter ved Karup Å – også selvom i alt 42 havørreder blev hjemtaget fra åen i forbindelse med den i weekenden afholdte Karup Å konkurrence.

Michael kørte til åen i forbindelse med den kraftige nedbør forleden dag, og på strækket ved Hagebro gik der ikke mere end 10 minutter, før den første fisk huggede. Fisken blev desværre ikke hængende, og det gjorde den næste heller ikke. Et agnskifte var på sin plads, og derfor blev wobblerfiskeriet sløjfet til fordel for fluegrejerne. Det skulle vise sig at være et fornuftigt valg, for allerede i tredje kast tog en rigtig fin havørred Michaels rørflue.

Fighten forløb problemfrit og kort efter kunne Michael lande en smuk, blank havørred på 60cm og 2,4 kilo. Fisken skulle blive den eneste på land, men ikke den sidste fisk Michael havde kontakt med denne dag. Endnu en havørred nåede nemlig at gå til hugget inden turen gik hjemover – en fisk på 4-5 kilo, som desværre ikke blev hængende.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This