– Hej Fisk & Fri. Jag bor i Visby og fisker ofte langs de gotlandske kyster, fortæller Henrik Radhe, hvis favoritagn er dansk – i rød og sort. – I går blæste det med en hård nordlig vind, og bølgerne var voldsomme samt trykkede enorme mængder af vand ind i mod land. Det var perfekte forhold til en rigtig stor havørred, og jeg fik da også snart et reelt hug fra en flot havørred i absolut topkondition, derude i de vilde bølger!

– På trods, at den ”bare” var 60 centimeter, så gav den mig en virkelig god fight. Lidt senere havde jeg yderligere et par kontakter, som jeg missede – plus et par følgere. Og så var det ellers tid til at komme hjem til familien, men drømmen lever. Næste gang – eller måske næste gang igen, så får jeg forhåbentlig en sølvtorpedo på over de 80 centimeter!

 

Hvidovres Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This