For et par dage siden fik Rasmus Christiensen fra Team Westin en fantastisk hollandsk gedde på intet mindre end 20, 18 – og nu har han igen fået en kæmpefisk på sit natfiskeri med LiveScope.

– Fiskeriet fortsætter hernede i Holland, og selvom jeg vist har fået mere end hvad jeg kunne have håbet på, så stopper jeg selvfølgelig ikke. Efter et par dage med dårligt vejr, kom jeg på vandet igen. Det var ikke de bedste forhold, men det kunne lige lade sig gøre. Jeg kæmpede med at få fiskene til at hugge, men havde hentet nogle fisk på lavere vand. Jeg fiskede så et par timer, inden jeg søgte på det lave, hvor jeg vidste der stod lidt fisk. Og da jeg kom der ind, tog det ikke længe, inden jeg krogede en stor fisk. 124cm og 14,9kg. Fisken var halvt udleget men med sit store hoved og brede bygning havde den lidt vægt i sig endnu. Fisken tog igen en Westin Twinteez i farven bass orange. Efter fisken var genudsat, blev vejret dårligt og jeg måtte sejle ind. Nu venter der én nats geddefiskeri mere i hård vind og store bølger. Men det er nogen gange det, der skal til, slutter han.

Se hvordan Rasmus fisker og bruger sit LiveScope til at finde fiskene i denne video på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Friluftsland

 

Rasmus Christensen med sin 20,18 kilos gedde fra Holland.

Rasmus Christensen med sin 20,18 kilos gedde fra Holland.

    Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This