– Da vejret var helt optimalt til at fiske aborrer, valgte vi at tage på søen igen, fortæller Kristian Bau Petersen. – Det viste sig at være en rigtigt god ide! For da vi fik rigget båden til og kom ud på vandet kunne man rigtigt mærke varmen fra solen og BANG – hug i første kast! Så er man ligesom i gang.

– Der skulle kun tre kast til før en af søens ”grovere” aborre kom op i båden, og det var en fin fisk på 1250 gram. Vi fiskede videre og fandt ud af, hvor ekstremt mange aborrer, der var. Det var helt vanvittigt, men der var desværre mange mindre fisk imellem. Men – vi fandt så også ud af, at de større aborrer gik imellem de små, så det var bare om at blive ved. Vi endte på ni fisk over kiloet og med en flot gammel kriger på 1450 gram som top fisk. Som sagt er der virkelig mange aborrer, så vi endte på den anden side af 200 aborrer, og alle mand i båden fik fine fisk over kiloet. Så alt i alt var det en virkelig dejlig dag på søen, slutter han.

Har du selv oplevet bonanzafiskeri med de sortstribede eller andre af søens rovfisk, så hører vi meget gerne fra dig. Det er lige nu det er hot. Skriv til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36 – så publicerer vi gerne din historie.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This