En lille farverig flue med en lille propel foran fluen, overlistede denne havørred på 57 centimeter. Dette var den anden havørred på blot to dage i Varde Å, som Jeppe Bøgh Rasmussen tog på flue.

JEPPE BØGH RASMUSSEN fra Grindsted var taget til Varde å med sin far den 29. september. De ville se om de kunne overliste en sidste fisk inden sæsonafslutningen.

– Vi fiskede i ca. tre timer, og da vi havde fisket i godt og vel to timer, fik jeg et hug, hvor fisken krogede sig selv helt inde ved egen brink. I de første sekunder slog den med halen helt oppe i overfladen, hvorefter den racede nedstrøms. Da den var tæt på at være træt, fik jeg den ind til land, hvor min far stod klar med kamera, og fik taget nogle hurtige billeder. Den modhagerløse krog, som sad lige i saksen, var let og fjerne, da den skulle genudsættes. Derefter svømmede den tilbage ind under en grødebusk, og dagen var redet, fortæller Jeppe.

Havørreden målte 57 centimeter. Dagen forinden havde Jeppe været til en juniorkonkurrence, som han vandt med en stor flot ørred på 65 centimeter og 3,7 kilo. Alt i alt en weekend der var i fluefiskerens tegn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This