Kristian Kjær Lindegaard er lige nu Fransk Polynesien, hvor han krydser rundt mellem atollerne sammen med nogle gode venner:

– Stængerne bliver altid sat op, så snart vi er ude af atollen og lynhurtigt har flere hundrede meter vand under kølen. Og det er med god grund, for det kan hurtigt være en lækker bonus og et supplement til maddepoterne, som ellers indeholder en del tørvarer og dåsemad. Det skete igen i går.

– Efter knap en halv times sejlads fra atollen Toau mod Apataki, hvor morgenbollerne og kaffen knap nok var indtaget, tager stangen i bagbords side et helt vandvittigt udløb. Der er kort panik i båden, hvor forsejlet bliver rullet ind for at sænke farten, imens jeg får lirket stangen op af holderen og nervøst bider mærke i den let brændte lugt fra det ældre hjul. Jeg er usikker på, om vi får den her, når flere hundrede meter line skal rulles ind, men efter 15-20 minutters fight lykkedes det, og vi kan se en flot Wahoo komme til overfladen og ombord på båden. Der bliver delt highfives ud, sat sejl igen og fyldt frisk kaffe i koppen – skøn start på dagen.

Læs mere om hvad Kristian har fanget på turen her.

Du kan følge med i hvad der sker på turen i Fransk Polynesien på Kristians instagram – @krellelinde – her.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This