– Jeg har for anden gang besøgt Pelagićevo Lake, hvor vi fisker 7 dage med en kanon gruppe mennesker, fortæller Christian Byskov Nielsen. – Vi er 10 mand om søen. Første dag trak vi lod om pladserne. Min makker og jeg fik sidste valg og endte i mit sidste valg af swim. Øv, mulen hang lidt, men vi fik rigget op og gjort klar til at fiske

– Søen er ikke et vand, der giver masser af runs, så der skulle ledes efter de bedste pladser. Jeg fik til sidst fundet mine spots og fodret op, og allerede første aften hev jeg den første spejler op på 16,1 kg. Så nu var jeg sikker på, at jeg havde valgt mindst et spot rigtigt. Fra lørdag til tirsdag fik jeg fem karper mellem 11 kg og 19,8 kg.

– Onsdag morgen fik jeg et tungt take og efter en lang og tung fight kunne en ny PR-skæller på 23,2 kg glide over netkanten. Jeg er helt blæst bagover på denne tur og håber på at kunne holde fiskeriet kørende mine sidste dage her! Selv et sidste valg på swim kan blive en tur man aldrig glemmer! Fiskene blev taget på Mojo bolilies fra Vital Baits.

 

 

Friluftsland The North Face

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This