– Turen gik til Møn i håbet om den store overspringer, fortæller Michael Mannerup Nielsen, der skulle ud for at teste sin nye stang – en Sportex Carat GT-S Finesse. – Den første plads gav ikke rigtig noget, så vi valgte at skifte plads, og det skulle vise sig at være et godt valg. På det nye sted var der let grumset vand og god vind . Vi begyndte at fiske strækket af, og der var hurtigt kontakt med en fisk, men jeg mistede den.

– Vi fiskede videre og fandt også nogle små fisk. Jeg valgte så at gå tilbage til der, hvor jeg havde kontakt første gang, og der mærkede jeg et par puf til blinket helt ude i kastet.  Men først ca 15 meter foran mig mærkede jeg noget, og lavede et langt spin-stop – og bang, så sad den der. Efter 10 -15 minutter landede jeg min længe ventede overspringer, som var en ny PR på 75 cm og 4kg lige ud. Den kunne simpelthen ikke stå for mit 16 grams S-blink i farven Als Special.

– Jeg råbte til min makker, som stod længere nede på strækket “DEN ER GOOOO”, så han skyndte sig op af vandet og løb ned til mig. Efter en lille pause fiskede vi videre, men jeg kunne simpelthen ikke koncentrere mig mere, så jeg valgte at sige til min makker, at jeg ville takke af for I dag, for min hjerne lå oppe på stenen i strandkanten sammen med fisken.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This