Der er blevet taget mange fine fisk på kysten i dag, og en af dem får du her:

– Endelig oprandt dagen, hvor jeg kunne lave ny personlig rekord, lyder det fra Lasse Ebsen. – Jeg ankom til pladsen kl. 8.00, og efter cirka 10 kast mistede jeg en 50 cm+ fisk, men så vendte lykken. Efter nogle timers fiskeri havde jeg haft 15 fisk i hånden, bl.a. en flot model på 60 cm. Lidt senere mødtes jeg med min fiskekammerat, Kenneth, og vi fiskede samme stræk, som jeg havde fisket på om formiddagen. Efter, at vi begge havde landet nogle mindre ørreder, fik jeg et tungt hug. Jeg kunne med det samme mærke, at her var der tale om en større fisk. Efter omtrent 10 minutters kamp med lange udløb samt vanskelige manøvrer uden om blæretang og sten, nettede min kammerat den. Det var en en rigtig flot hanfisk på 4,3 kilo og 78 cm. Derefter var der ingen grund til at fiske videre. I alt blev det til 18 fisk, og dermed en helt fantastisk dag på Vestsjælland, slutter Lasse.

Har du selv fået en god fisk, så husk at sende en rapport og et foto til jb@fiskogfri.dk

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This