Der er pt taget 14 laks i Brede Å – og her får du den sidste nye fangst:

– dag havde jeg en fridag fra jobbet, så jeg tænkte, at jeg lige kunne tage en lyntur til Brede Å, fortæller Peder Alsløw Kirkegaard. – Jeg ville ha´ været ud på noget af det yderste af åen, men kunne se, at der ingen folk gik på Ecco stykket. Så det blev første stop.

– Jeg kom ned til åen på en plads, hvor jeg mistede en fisk sidste år. Tog mit første kast opstrøms, men der skete ingenting. Ville så bare lige tjekke, hvor dyb åen var lige ud for hvor jeg står. Jeg kastede derfor til modsatte kant og lod spinneren synke helt til bunds. Jeg nåede herefter kun at tage 4 omgange på hjulet, før der var en laks, som huggede. Jeg fik er helt chock, for jeg regnede slet ikke med det. Men laksen fik da lige vækket mig.

– Den tog et super udløb med to spring, så der var knald på. Men der var nogle gamle pæle i egen side, som den selvfølgelig lige skulle en tur indenom. Heldigvis lykkedes det at få nettet den i første forsøg. Vildt som den første laks i sæsonen altid kan få pulsen op. Men så kommer der en dejlig ro på igen. Laksen var 90 centimeter.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This