– Jeg havde i 10 år haft en hel specifik jysk sø i tankerne for mit kommende karpefiskeri, fortæller Casper Madsen. – Der er ikke særlig mange fisk i søen, men dem der så er der… Jeg tog min første tur til søen i 2015 og fik en rigtig flot spejlkarpe på den første nat, der var 15 kilo+, og så tænkte jeg med det samme, at nu var koden knækket. Men nej, nej. De næste 50 overnatninger ved søen gav ikke så meget som et bip…

– Jeg havde dog alligevel planlagt en tur til søen i denne weekend, og denne gang tænkte jeg, at taktikken måtte være foder, foder, foder og masser af foder. Det skulle så også vise sig at være en god ide. Klokken 17 fredag aften kunne jeg lande den første fisk – en spejlkarpe på 10,3kg. En time efter skreg bidmelderen igen, og denne gang med en ny PR skælkarpe på 15,1kg. Nu tænkte jeg, at mit held var brugt, og at det var slut. Men nej – klokken 02.00 i regn og stormvejr skreg min bidmelder igen. Jeg kunne godt mærke, at fisken føles noget tungere denne gang, og efter 20 minutters hektisk fight i åkanderne kunne jeg nette mit livs fisk. Vægten sagde præcis 20,0kg – og jeg skreg højt ud i nattens mørke. Efter denne fisk fik jeg hverken flere fisk eller søvn, da adrenalinen stadig pumpede i kroppen. Denne tur glemmer jeg aldrig. 

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This