– Som mange karpefiskere nok ved, så er fiskeriet typisk ret sløvt i de kolde måneder, men min makker Jakob og jeg så muligheden, da der var en væsentlig ændring i temperaturen op til weekenden, beretter Simon Isholt. – Efter det meste af weekenden var gået med hygge og mad ved bredden, var der endelig gevinst tidlig søndag morgen. Jeg var lige vågnet, men da det var koldt udenfor, lå jeg og varmede mig i min bedchair.

– Pludselig bliver indikeret fisk på min receiver, så jeg fik ikke lov til at ligge længe. Jeg skynder mig ud af teltet og opdager straks et drop back på min venstre stang. Fighten var kort, men tung, og glæden var stor, da skælleren rullede ind over netkanten. Jeg var på tur med min gode kammerat Jakob, som jeg tidligere har delt mange gode fiskestunder med, og dette var bestemt en af dem. Det var en af de bedre fisk i søen, og der blev senere holdt photoshoot i vandkanten. Fisken faldt for en gul 15mm scopex squid over en lille fodring af stickmix, pellet og halve boilies.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This