Der bliver stadig fanget fint med laks i det vestjyske åer, og der er ved at blive lidt bedre plads ved åerne. Her får du beretningen om en af de seneste flotte laks fra Varde Å:

– Jeg var ved åen for 14 dage siden, og havde en laks der blot markerede sig med en enkelt træk i fluen, fortæller Lasse Fjeldsted. – Men pladsen blev noteret i hukommelsen. – I går blev der tid til endnu en tur, og allerede et kvarter efter, at jeg havde dyppet fluen første gang, tog laksen ved modsatte bred i indgangen til et sving, Fisken gik dybt, og efter fem minutters tovtrækkeri tog pokker ved den og den svømmede omkring en pæl i bunden. Og væk var den.

– Nå, evigt ejes kun det tabte, fortsætter han. – Et par timer senere valgte jeg at prøve pladsen, hvor jeg havde en markering for 14 dage siden. Jeg lagde fluen over og nåede lige at tænke ”det er her den skal stå” – og så huggede den. Nu kunne en ny kamp begynde, og fisken ville bare mod havet, så jeg måtte med. Længere nede af åen fik jeg dog hold på fisken, og jeg så for første gang,-  hvor stor den var. Heldigvis var der god plads til at lande fisken, og efter 10 minutters tovtrækkeri, trak jeg det længste strå – denne gang. Laksen var 110 cm lang og vejede 12,8 kg.

Har du selv været ude at fiske – og har fanget en flot fisk, så send os en rapport samt et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This