– I en spændende jysk sø, der skulle holde karper, fandt jeg interessen i at prøve lykken, uden med sikkerhed at vide, hvad søen indeholdte, fortæller Flemming Rottenberg. – Allerede da jeg kom til søen, kunne jeg se, at der var karper, som møffede rundt ved egen bred og afslørede sig selv med bobler samt mudderskyer.

– Jeg valgte et set up med Korda Dark Matter Hybrid Lead Clip Leader og en Kurv Shank Micro Barbed size 4 krog. Som foder valgte jeg Mainlines Banoffee Boilies 16-20 mm, og som krogagn brugte jeg en Banoffee 18 mm Balanced Wafters. Dette viste sig at være et være et rigtig godt valg, hvilket gav flere runs. Jeg afsluttede min morgentur med denne flotte danske skælkarpe. 

Har du selv været ude med medestængerne, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This