– Jeg har fået rigtig godt hul på efterårsfiskeriet og har haft fisk på de sidste tre ture, lyder det fra Thomas Holm Østergaard. – Normalt fisker jeg på større spredte fodringer, men efter den første tur, hvor fiskene virkelig var på fodret, valgte jeg at lave foderpladserne mere koncentreret. 

– På en af turene var jeg kommet lidt sent af sted, så jeg lagde den sidste stang ud i tusmørke. Klokken et om natten fik jeg det første hug, og det var en flot spejler på 14,5 kg. Den havde meget få skæl, så det faktisk næsten var en læderkarpe. Jeg var lige ved at gøre klar til at få lagt stangen ud igen, da jeg fik et hug på en af mine andre stænger. Denne fisk var også tung og kort efter gled der endnu en fin spejler ind over net-rammen: 14,1. kg. 

– Til sidst fik jeg lagt begge stænger ud igen, og klokken skulle blive fire, inden jeg fik et hug igen. Denne gang var der mere kraft i fisken, og jeg kunne mærke, at den var noget større end de to forrige fisk. Anden gang den var inde ved nettet, fik jeg den, og den var bare stor! 19,5 kg sagde vægten! Alle fiskene blev taget på CFC Orange Dream popups over en fodring bestående af pellets, partikel mix, spicy squid og GLM banan, som er ny test boilie fra CFC-Bait. 

 

Tohatsu

 

Thomas Holm Østergaard med en af sine stor spejlkarper. Øverst ser du ham med den fantastisk flotte skælkarpe.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This