– Jeg fik sendt familien afsted tidligt, og var på dagens plads klokken 08.30, lyder det fra Flemming Langerskov Miller. – Til at starte med lægger jeg ud med et par 20 cm fisk, inden jeg går til næste gode område, men der er også små fisk næsten med det samme.

– Efter en lang gåtur begynder det dog at ligne noget, for de små bliver byttet ud med nogle, der er større. Ud af øjenkrogen ser jeg en hvirvel på det lave vand og lægger et kast udover, men får et fejlhug. Herefter et nyt kast og fejlhug.

– Jeg tænkte egentlig, at jeg ville give den en kort pause, men så kunne jeg se tobis springe til højre og venstre, så den måtte stadig være på jagt, ræsonnerede jeg mig frem til. I tredje kast spandt jeg langsomt ind, men fisken huggede igen forkert. Så lavede jeg et langt spin-stop, hvorefter den kom – og denne gang blev den siddende.

– Havørreden leverede en god fight, hvor man kunne følge den rundt i det klare vand. Sikkert i nettet blødte den allerede så voldsomt, at der ikke var så meget at rafle om: Et gok og så fotoshoot. Efter dette var der flere af de små inde til afkrogning og genudsætning, inden fiskedagen sluttede. Temperaturen på vej hjem var ulidelig med høj sol og alt for meget tøj. Efterår er det altså ikke helt endnu, bortset fra farven på mange af fiskene. Fiskene huggede på en ISP Seeker 16 gram.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This