– Jeg var forleden taget til Revsbæk Put and Take ved Hadsund i Jylland bare for lidt hyggefiskeri med fluestangen, fortæller Donald Rosenkilde. – De første to timer skete der ikke rigtigt noget, og jeg fiskede med en lille str.8 Dog Nobler i oliven, jeg vidste at denne flue normalt ville fungere, så den blev på forfanget under hele mit fiskeri.

– Vejret var sådan set okay med lidt regn af og til. Pludselig var det som om, at ørrederne havde flyttet sig i søen, og så gik det da ellers helt amok, skal jeg lige hilse og sige. Den ene efter den anden huggede på fluen, og de fightede hårdt. Nogle sprang fri af vandet flere gange og andre gik dybt. Kortet blev fyldt, og det var en fantastisk dag, slutter han.

 

Friluftsland

 

En tigerørred lod sig også overliste af Donalds Dog Nobler flue.

En tigerørred lod sig også overliste af Donalds Dog Nobler flue.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This