– Det skulle egentlig have været en enkelt overnatning i en større sø, som vi kun havde fisket i en enkelt gang før, men damerne havde spurgt, om vi ikke ville ud aftenen før. Og det er jo svært at sige nej til, fortæller Anders Csizmadia Adelørn. – Vi overvejede det lige lidt grundet vejret, men til sidst fik vi pakket bilen med alt vores grej.

– Vi ankom til søen kl. 20, og det blæste 10-12 m/s ved vindstød på op til 20, så det var svært at finde en plads, hvor vores telte også ville blive stående til dagen efter. Til sidst fandt vi en plads med lidt læ. Det var faktisk samme plads, som sidst, hvor min fiskebuddy havde fået en græsser på 9,9 kilo.

– Stængerne blev gjort klar, og cirka kl. 22.30 var alle takler i vandet, så der var god tid til at sidde drikke lidt rom og fortælle røverhistorier. Klokken 01.00 gik min stang med et takel der læ tæt på et åkandebælte. Det var et brutalt take, og gav et langt skrig fra alarmen. Jeg var hurtigt over stangen, og kunne godt mærke med det samme, at det var en god fisk. Efter 7-8 minutter fik vi fisken i nettet, og kunne lave et højt brøl. Jeg kiggede på Anders, og vi kunne godt se, at den ikke var for sjov den fisk i nettet. Med sine 13,5 kilo var det var ny PB, og så endda med et stykke til den tidligere PB.

– Lettere pumpede på adrenalin og glæde, fik vi taget lidt billeder, og så kom den store græsser ellers hurtigt tilbage i vandet. Efter 30 timer ved søen og to overnatninger, sluttede vi med græskapen. Vi fik også en brasen på 4 kg og spejlkarper til min ven Anders på henholdsvis 15.6 og 9,8 kg, og han fik ny PR på spejlkarpe.

-Fedt at man ikke behøver ikke tage i put and take for at få store fisk. Der er faktisk en del store fisk i de mere naturlige danske vande, og med lidt helt og lidt snilde, så skal man nok også få sin chance her.

 

Forshaga Sportsfiske Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This