– Steen Thams og jeg havde planlagt en weekend, som skulle bruges på at fiske gedder, fortæller Jesper Affeldt. – Lørdagen gik rigtig godt for Steen, som fangede en hel del gedder, hvor den største skønnedes til at veje omkring 6 kg. Jeg selv havde ikke helt det samme held i sprøjten og fik ikke fat i nær så mange gedder.

– Søndag gik der noget tid, inden vi fik hul på bylden. Det havde været ret koldt om natten, og vinden var noget koldere end om lørdagen. Jeg startede med at få en pæn fisk, som hurtigt blev fulgt op af et par mindre fisk. Steen, som havde valgt at fiske i modsatte ende, havde endnu engang haft fat i flere fisk end jeg selv havde.

– Efter vi havde varmet os på en kop kaffe blev vi enige om, at det så småt måtte være tid til at slutte for denne gang. Jeg kastede fluen ud og lod den synke lidt. Kort efter mærkede jeg, at den blev taget rimelig hårdt. Der gik lige 5 -10 sekunder, inden jeg sagde til Steen, at den her virkede noget anderledes end de andre, jeg havde fanget. Der gik et stykke tid, hvor den blot blev på bunden. Endelig kom den op til overfladen, hvor vi kunne se, at det var en rigtig god fisk. Den gav en rigtig god fight og med godt samarbejde fik vi fundet en plads i sivkanten, hvor fisken kunne landes. Vi fik taget nogle fotos og målte den til 115 cm, hvilket var ny PR. Og en PR af slagsen, som nok kommer til at stå i et stykke tid.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This