– Så lykkedes det mig og min søn Phillip at fange vores første knuder i susåen, fortæller Betina Lorentsen. – Vi fiskede med bundtakler agnet med fiskestykker efter mørket havde lagt sig, og det blev også til en god bifangst for mig, da en kæmpe ål på 2,2 kg tog agnen. Og ja, jeg ser lidt panisk ud på billedet med ålen ovenfor, men den var satme ikk’ nem at holde…

– Indtil videre har vi kun fået nogle af de mindre knuder, men vi fortsætter jagten på de store. Jeg sku’ jo gerne slå min kæreste Benjamins PR, som er 2,460 kilo. Det er lidt forskelligt, om vi bruger hele eller halve små agnfisk, som agn til knuderne. Ålen bed på et takel agnet op som det på billedet nedenfor, slutter hun.

Har du selv fået en sjov bifangst på fisketuren, hører vi som altid meget gerne fra dig. Send din historie til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland udsalg

 

Det var på et takel om dette at Betina fangede sin kæmpe ål.

Det var på et takel om dette at Betina fangede sin kæmpe ål.

 

Betina med en fin lille knude fra Susåen.

Betina med en fin lille knude fra Susåen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This